OM 08STÄD

Om Oss

Lite fakta om oss på 08STÄD.

08STÄD drivs av företaget Jarode Sweden AB org nr 559150-2934.
Bolaget innehar f-skattesedel, momsregistrerad och arbetsgivarregistrerad.
Vi är trygghetsförsäkrade.
Bolaget har varit verksam sedan 2018 och över 20 års erfarenhet inom städbranschen.
Vi tillämpar rut avdraget där vi ordnar alla handlingar gratis dvs -50 av priset på arbetet.
Det priset ni får av oss är det ni betalar efter rut.
Städföretaget som anlitas av både privat personer och företag i hela stor Stockholms området. Alla våra medarbetare har flera års erfarenhet inom städ och har genomgått vår egna utbildning inom lokalvård.

Alla uppdrag har en arbetsledare som kan nås per telefon för frågor eller funderingar kring kommande uppdrag eller annat kring våra tjänster. Detta för att ni som kund skall kunna ha en kontakt person på företaget och känna er trygga vid förfrågningar.

Detta är något vi ensamma om i branschen vilket uppskattas av våra kunder.

Vi tar alla uppdrag på allvar och seriöst vilket gjort att fler och fler väljer oss som samarbetspartner gällande lokalvård och hushållsnära tjänster.

Ni kan läsa mer om alla våra tjänster här på vår hemsida.

Välkommen att anlita oss och vår trevliga personal, låt oss ta hand om städandet hos er för trevlighets, hälsan och hygienens bästa.

Snyggt och välstädat ger alltid ett seriöst intryck hemma och på kontoret!

Tjänster För att göra det mera kostnads effektivt för er som kund har vi sammanställt en del av våra vanliga städ tjänster, pris beroende på städ yta, självklart kan vi tillsammans sy ihop ett städpaket som passar just er.

Att städa och få rent är enkelt, vi har bland länkarna till höger specificerat vad vi gör under våra olika städ paket, detta för att inga missförstånd skall ske, priserna gäller nedanstående uppgifter, tillägg kan göras mot en extra kostnad.

Många städföretag säljer in tjänster som ej utförs därav har vi en check lista som vi utgår från på de vanliga uppdragen och fasta priser så att inget blir ogjort.

Oss kan du betala med Bankgiro och Swish
BG: 5263-5828 | SWISH: 1232410249